Welkom bij de Maddog Clan

Wij zijn een multigaming clan, met als hoofdingrediënt gezelligheid.Op dit moment spelen we Medal of Honour: Allied Assault en Call of Duty 4: Modern Warfare. Deze clan bestaat sinds 17 april 2002. Wij spelen soms ook wars, maar dat is niet waar het in de clan om draait. Deze clan is bedoeld om gewoon een gezellige tijd te hebben met elkaar. Iedereen die goed Nederlands spreekt en graag gezellig een potje knalt met vrienden is van harte welkom. Lijkt het je wat? Ga naar het kopje "Joinen" om je aan te melden voor deze gezellige clan! Wij zijn volledig ANTI-CHEAT!!!

Groeten,

De Clanleaders
Gepost op Donderdag 30-10-2008 om 20:20
Maddog.be V3!
Weer een (gedeeltelijk) nieuwe site. Ik heb dit gemaakt omdat er dingen bij moesten komen waar geen plaats voor was. Ik heb met een aantal dingen geprobeerd ruimte te creëren en het is gelukt. Probleem was toen ik het bovenstuk af had, dat de rest wat er al was, er niet goed meer bij kon. Dus dan moet je toch weer kleine dingetjes aanpassen :).
Ik heb ook meteen hoofdmenu wat mooier gemaakt, 'quick links' staat nu bovenin en neemt dus geen plaats meer in, en ik heb naast de banner een beetje plek vrij gemaakt. Verder heb ik zo veel mogelijk het zelfde gelaten.

Greetz,
Darkrifle
CoD4: Flash Kill Montage
A montage of flash kills. Enjoy :)
Ik heb het niet zelf gemaakt!
Gepost op Zondag 27-07-2008 om 21:31
Gepost op Vrijdag 04-07-2008 om 22:07
Vakantie
Hallo allemaal,

De aankomende 3 weken ga ik op vakantie dus er zullen geen updates meer komen de aankomende tijd. Maar ik heb nog wel ff een paar updates gedaan voordat ik wegging. Probeer zelf uit te zoeken welke :)
Fijne vakantie allemaal!

Greetz,

Darkrifle
Gepost op Zaterdag 28-06-2008 om 18:35
Call of Duty Patch 1.7
Just a couple of weeks after the 1.6 patch we already have the Call of Duty 4 1.7 patch for PC players, download link is on the left at the Downloads section. Unfortunately this patch is much smaller and doesn’t contain any new maps, only fixing a few technical exploits. Make sure you have the 1.6 patch installed before you download the 1.7 patch.

Here is exactly what the patch changes; it corrects an problem that allowed players to mess with console dvars on multiplayer server matches. It fixes a crash that happens when a Sabotage matches on Chinatown are tied and go into over time. Finally it corrects a language error where game icons would show up in English even if the original copy of the game was in a different language. Again no huge changes but it is important to download it so you can play on all servers and so the game runs more smoothly.
Gepost op Woensdag 25-06-2008 om 10:04
Mozilla Firefox 3
Op 17 juni werd de nieuwe firefox 3 gelanceerd. Firefox 3 bevat meer dan 1.000 verbeteringen voor een nog snellere surfervaring. Ook nieuwe functie's zoals een verbeterde locatiebalk om snel in de geschiedenis te zoeken en een verbeterd favorietensysteem met tags en dynamische mappen. Firefox 3 is een van de grootste releases van de browser.

Op gebied van veiligheid is er ook veel veranderd. Zo is Firefox veel verbeterd en heeft het nu een ingebouwde controle voor phishing-sites of andere kwaadwillende websites en kan de gebruiker zien hoe vaak een specifieke website al bezocht is.

Ten slotte focust Firefox 3 zich meer op de integratie met het besturingssysteem. Windows XP en Vista hebben een ongeveer gelijkaardige skin gekregen, terwijl Mac OS X en Linux een complete nieuwe hebben gekregen. Mozilla wil deze integratie nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld Sleutelhanger-ondersteuning voor het opslaan van wachtwoorden in Mac OS X.

Firefox 3 was in totaal 34 maanden onder ontwikkeling, duizenden mensen hielpen mee en er werden meer dan 10.000 bugs opgelost. Firefox 3 is nu officieel te downloaden van de mozilla website.
Gepost op Dinsdag 24-06-2008 om 14:51
Nieuwe Shoutbalk
YES, het is me eindelijk gelukt! Ik heb er lang problemen mee gehad omdat de MySQL server weer is niet meewerkte maar nu is het gelukt! Een berichtenbalk bovenaan de webpagina's. Iedereen kan er iets neerzetten als hij/zij wil. Mensen die er vervelend op doen kunnen met één handomdraai geband worden. Ook berichten kunnen makkelijk verwijderd worden mocht dit nodig zijn.

Greetz,

Darkrifle
Gepost op Vrijdag 06-06-2008 om 22:12
Maddog Recruiting
Wij zijn de maddogclan en wij zijn op zoek naar mensen om onze clan te versterken.

Ben je 16 jaar of ouder en ben je redelijk goed in call of duty 4, en heb je interesse om te joinen.

Voeg mij dan toe aan je GSC, xfire of mail me.

GSC naam MDPhantom
Xfire naam maddogclanphantom
e-mail maddogclanphantom@home.nl

Wij hebben en eigen 16 slot game server en TS server, en er is altijd wel iemand aan het gamen vanaf 20:00.

Wij spelen voor de fun, maar in de toekomst willen we ook wars gaan doen.

Dus lijkt het je wat laat dan wat van je horen.

Greetz Phantom.

Gepost op Zondag 29-09-2008 om 19:47
Call of Duty: World at War
Het Firstlook Event 2008: het game-event van Nederland waar het mogelijk is om veel games die nog niet uitgekomen zijn alvast te bekijken en te bespelen kunnen worden. Activision was er ook, niet alleen met Guitar Hero maar natuurlijk ook met Call of Duty: Word at War. De redactie van callofduty.nl was ook aanwezig.

De stand zag er evenals in Leipzig leuk en aantrekkelijk uit: aangekleed met zandzakken, struikgewas, prikkeldraad en een grote torpedo was het leuk om te zien. Jammer genoeg was de stand echter vrij klein: zo groot als World at War op de Game Convention was, zo klein was de game hier aanwezig.
Bovendien was de game, tegen alle beloftes in, niet te bespelen. Wel werd er een 'exclusieve' ingame footage getoond. Daarin was een stuk van de eerste singleplayer-missie te zien, waar je gered wordt door je makkers. Na een chaotisch tafereel op het strand, moet je een weg door het oerwoud banen.
Even later passeer je een open plek waar allemaal lijken liggen. Maar niets is wat het lijkt, want na een verblindende lichtflits kruipen opeens overal Japanners tevoorschijn en worden jullie overrompeld.

De graphics zagen er netjes uit en je zou ze kunnen vergelijken met die van Call of Duty 4. De engine van Call of Duty 4 is een stuk gemodificeerd, waardoor de lichtval, explosies en het vuur er nog beter uit ziet. Ook de briefings (filmpjes die voorafgaan aan een missie) waren heel leuk in elkaar gezet, gebruik makend van de traditionele documentaires - die je ook in CoD2 zag - samen met de flitsende effecten uit de briefings van CoD4.

Na de presentatie was er een korte gelegenheid voor een babbel. We hebben natuurlijk vooral vragen gesteld over het online gebeuren. Men gaf aan dat er later nog downloadable content zal uitkomen met extra mappen, net als in Call of Duty 4 het geval was. Deze staat op de planning voor maart/april, volgens de woordvoerder.

Of er nog speciale (vehicle) gametypes in de multiplayer van World at War zullen komen? "Dat zou zomaar eens kunnen, ja!" (*smiles*).

World at War op de Firstlook: leuk, maar niet zo exclusief en bijzonder als verwacht.


Design by Maddog.be :: Content and Images are © Copyrighted by Maddog.be :: Alle rechten voorbehouden
Gepost op Vrijdag 23-01-2008 om 19:49
Counter Strike: Source
Hallo allemaal,

We hebben sinds kort een nieuwe squad hier in Maddog: De Counter Strike Source (CSS)-Squad. Killerboy.be is deze squad gestart en er komen steeds meer members. Ook is deze squad aan het recruiten en zouden het leuk vinden als je er ook gezellig bij kwam. Dan, wordt de Maddog-Clan pas echt compleet!

Groeten,

Darkrifle en Killerboy.be